Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen en ondernemersvereniging Ondernemend Assen willen met jou de belangrijkste thema’s voor Assen inventariseren. Wat vind jij belangrijk voor Assen, welke thema’s moeten bij de nieuwe gemeenteraad op de agenda komen?

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De verschillende politieke partijen maken hun verkiezingsprogramma’s kenbaar en je mag naar de stembus om jouw keuze voor potentiële raadsleden aan te geven.

Op dinsdag 8 maart aanstaande ben je vanaf 18.45 uur van harte welkom bij De Bonte Wever voor een avond met vertegenwoordigers van ondernemers- en bewonersverenigingen. Dagvoorzitter is Erik Ziengs, voormalig lid van de Tweede Kamer, ondernemer en Assenaar.

Aanmelden

Wil jij de politieke partijen duidelijk maken wat belangrijk is voor jou en jouw sector? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@ondernemend-assen.nl. Na aanmelding volgt t.z.t. het programma en nadere informatie.

Bekijk hier de brief ‘Save the date’ die het bestuur van KHN Assen onlangs heeft ontvangen vanuit Ondernemend Assen en Vaart in Assen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens