De Alkmaarse Horeca Coöperatie is in samenwerking met KHN Alkmaar een social media winactie gestart waarbij medewerkers worden gestimuleerd om inspirerende, korte filmpjes op  te nemen waarin ze vertellen en/of laten zien waarom het werken in de horeca zo leuk is.

Door het plaatsen met de hashtag #horecazoektjoualkmaar op diverse social media kanalen (Instagram, tiktok, snapchat) worden vrienden en volgers van jouw medewerkers gestimuleerd om ook in de horeca te gaan werken.

De filmpjes met de meeste likes, of filmpjes die vaak worden gedeeld worden beloond met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door de horecaondernemers. Zo kan er een overnachting met ontbijt worden gewonnen, een high cheese, bierproeverij en zijn er diverse cadeaubonnen.

De flyer kan gedeeld worden via WhattsApp groepen, website en op social media en uitgeprint om op te hangen in jouw bedrijf.

Vacaturesite

Daarnaast is er deze poster beschikbaar om uit te printen, waarmee kandidaten gestimuleerd worden zich in te schrijven op de vacaturesite Alkmaar – Horeca zoekt jou. Kandidaten worden gematcht op basis van talenten door middel van een gratis talent- en persoonlijkheidstest. Daarnaast wordt er gekeken naar de juiste opleidings-en trainingsmogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de vacaturesite of de winactie? Neem dan contact op met KHN Alkmaar via alkmaar@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens