Elke ondernemer komt periodiek in contact met de afdeling VTH Toezicht Handhaving Bebouwde Omgeving van de gemeente Utrecht.

De gemeente Utrecht heeft het bestuur van KHN Utrecht gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste Utrechtse ondernemer,

U komt net als elke ondernemer periodiek in contact met de afdeling VTH Toezicht Handhaving Bebouwde Omgeving van de gemeente Utrecht.

De gemeente vindt het erg belangrijk dat de werkwijze op het gebied van toezicht en handhaving transparant en eerlijk is. Om die reden heeft de gemeente een onderzoek laten doen naar Institutioneel Racisme. Een van de aanbevelingen was het investeren in het versterken van het vertrouwen tussen ondernemers en de gemeente.

De gemeente nodigt u daarom graag uit voor een rondetafelgesprek op maandag 5 juni aanstaande van 10:00 – 12:00 uur.

Vindt u dit een belangrijk onderwerp?

Dit is een uitgelezen kans om uw mening en stem te laten horen. Het gaat om een open gesprek om te horen wat er speelt en boven tafel te krijgen waar bij jullie eventuele pijnpunten zitten. Dit begint door een kennismaking en een goed gesprek over wat u belangrijk vindt en waar u tegenaan loopt als Utrechtse ondernemer. Het biedt ook de kans om de verhalen van andere ondernemers te horen en na afsluiting is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid om nieuwe contacten te leggen.

Door elkaar te ontmoeten wil de gemeente samen met u werken aan vertrouwen.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar elnaz.bahadory@utrecht.nl. Er is maximaal plek voor 10 ondernemers. Meer informatie over de locatie volgt.

Met vriendelijke groet,

Team Toezicht Handhaving Bebouwde Omgeving