Anton Swennen is door het bestuur van KHN Vlissingen gevraagd of hij interesse heeft in het voorzitterschap bij KHN Vlissingen.

Mijn naam is Anton Swennen. Geboren op 10 oktober 1961 in de binnenstad (spuistraat) van Vlissingen en tot op heden altijd verbonden gebleven aan zowel Vlissingen als de binnenstad.

Ik ben dus redelijk op de hoogte en bekend met hoe het is om inwoner en ondernemer te zijn binnen onze mooie gemeente.

Twee jaar geleden heb ik mijn horecazaak aan het Bellamypark -na deze 10 jaar te hebben geƫxploiteerd- verkocht en ben ik inmiddels na een dienstverband van 45 jaar bij PostNL, ook hiermee gestopt.

En zoals dat gaat als je stopt met je actieve loopbaan komen er weer nieuwe kansen langs om de vrijetijd die je hierdoor krijgt weer nuttig in te gaan vullen.

Een daarvan is of ik interesse zou hebben in het voorzitterschap bij KHN Vlissingen. Na een aantal gesprekken met horecaondernemers en de huidige bestuursleden ben ik enthousiast geworden en heb ik besloten deze functie op me te gaan nemen.

Enthousiast omdat ik nog veel kansen zie voor (horeca)ondernemers in samenwerking met de gemeente Vlissingen het ondernemersklimaat verder te ontwikkelen, waarbij het individuele belang samen gebracht kan worden met het gezamenlijk belang.

Ik denk dat ik hier een positieve bijdrage aan kan leveren en niet gehinderd wordt door eigen belang omdat ik simpelweg geen bedrijf meer heb. Het is mijn intentie om binnen enkele maanden bij alle horecaondernemers een keer langs te komen om kennis te maken en om meer inzicht te krijgen in waar jij (jullie) zoal tegenaan loopt als ondernemer.

Tot "snel"!

Groeten,
Anton

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens