De burgemeester van Maastricht heeft KHN gevraagd onderstaand bericht met de leden van Maastricht te delen.

Beste horecaondernemer,

Ik mag mij al bijna een jaar burgemeester van Maastricht noemen. In die periode ben ik al bij heel wat horecazaken in onze stad geweest, en laat ik meteen zeggen dat ik onder de indruk ben van de gastvrijheid en de professionaliteit. Ook de samenwerking met de horeca bij grotere evenementen of feesten als carnaval -waar ik met name contact heb met KHN- stemt mij tevreden. Maar ik heb nog niet ‘breed’ kennisgemaakt met de Maastrichtse horeca. Ik begreep dat een tweejaarlijkse ontmoeting tussen burgemeester en ondernemers jarenlang vast onderdeel was van de agenda. Die traditie wil ik graag voortzetten. Vandaar dat ik u van harte uitnodig voor een eerste kennismaking op woensdag 24 april van 16-17u in de oude raadzaal van het stadhuis aan de Markt. Wat mij betreft voeren we geen strakke agenda, maar voeren we een open gesprek. Ik zie er naar uit om samen met u in gesprek te gaan over wat u bezighoudt bij het uitoefenen van uw vak in onze mooie stad, nu en in de toekomst.

Om enigszins in beeld te krijgen met hoeveel mensen we zijn die middag, vraag ik u even aan te geven of u aanwezig bent.

Dat kan via secretariaat.burgemeester@maastricht.nl

Graag tot dan!

Hartelijke groeten,
Wim Hillenaar
Burgemeester

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens