KHN heeft een interne werkgroep Quick Service Restaurants (QSR) opgezet en wil deze graag uitbreiden. We zijn daarom op zoek naar vertegenwoordigers van quick-service restaurantketens die zich bij de werkgroep willen aansluiten

Doel van deze werkgroep

Verschillende ketenbedrijven hebben bij ons aangegeven behoefte te hebben aan een overleg met andere ketenbedrijven over relevante onderwerpen. De gedachte hierbij is dat QSR-bedrijven samen sterker staan en verder komen als de krachten worden gebundeld. Onderwerpen die op de agenda komen zijn bijvoorbeeld: gevolgen van de Single Use Plastic Directive, het preventieakkoord overgewicht, de gezonde eetomgeving (met name fastfood in binnensteden en rondom scholen), het klimaatakkoord en de suikertaks. De volgende doelen en vragen staan daarbij centraal:

  • Gezamenlijk lobbyen
  • Uitwisselen van kennis en informatie
  • Uitbouwen en versterken van je netwerk
  • Hoe kun je samenwerken op thema’s die niet concurrentiegevoelig zijn?
  • Waar kun je elkaar versterken?

Doelgroep

Als doelgroep voor deze bijeenkomst hebben we gekozen voor vertegenwoordigers binnen quick-service restaurantketens. Wij denken hierbij aan bijvoorbeeld aan directeuren en hoofden communicatie of duurzaamheid.

Heb je interesse om bij deze werkgroep aan te sluiten? Of wil je eerst graag meer weten over deze werkgroep? Stuur dan een mail naar Hans van der Kooij, via h.vanderkooij@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens