Met een gezellige groep horecaondernemers uit Alkmaar waren we op inspiratietour in Gouda. Wat een leuke bedrijven hebben we bezocht!

We begonnen de dag bij KECK bar, bakery, business, bikes, dat zich richt op heel verschillende doelgroepen, origineel verdeeld in verschillende zones.

Daarna brachten we een bezoek bij CasaChow waar eigenaar Boele zijn inspirerende verhaal met ons deelde en waar we heerlijke streetfoodhapjes proefden.

Bij BarBier hebben we een lekkere Gouwe Rakker geproefd, een blond biertje van de Nieuwe Brouwerij en een 5e tocht, een donkere winter-ale van de Goudse Brouwerij.

Bij het bijzondere WSHS Gouda - Relais & Châteaux Hotel Het Weeshuis kregen we een interessant verhaal over de historie van het voormalige klooster en weeshuis en een korte rondleiding waarbij onder andere de bijzondere lampen opvielen, geïnspireerd op de nonnen en monnikskappen.

Het Museumcafé Gouda is echt een plaatje, wat een creatief en origineel interieur! En wat een lekkere hapjes!

Voordat we aan het diner begonnen maakten we nog even een stop bij de prachtige Lichtfabriek LF Gouda, in een voormalige elektriciteitscentrale met veel originele details.

We eindigden deze dag bij ‘t Barretje en restaurant van Eetcafé Vidocq, een begrip in Gouda, voor een heerlijk en gezellig diner. Wat een geslaagde dag was dit met dank aan alle ondernemers.

KHN Alkmaar op inspiratietoer in Gouda