Als een van de partners heeft KHN veel waardering voor het werk dat Geerte de afgelopen jaren heeft verricht. Dit was niet altijd eenvoudig. De druk vanuit het stadhuis (zowel van bestuurders als politici) en de bewoners om bezoekers te beperken, stond vaak haaks op de ambities van amsterdam&partners om een duurzame bezoekerseconomie te bevorderen en de reputatie van de stad hoog te houden.

Geerte kondigde in januari haar vertrek per 1 mei 2024 zou aan. Nu het zover is, willen we publiekelijk en namens onze achterban onze waardering uitspreken. We waarderen Geerte vanwege haar strategische inzichten, goede plannen, uitvoeringsvaardigheden, enorme netwerk en haar vermogen om partners te verbinden en aan amsterdam&partners te binden, ondanks alle uitdagingen. We zullen haar missen en wensen haar veel succes met de nieuwe uitdagingen die ze ambieert. Geerte heeft dit werk niet alleen gedaan, en we kijken ernaar uit om samen met het team van amsterdam&partners verdere stappen te zetten om het gerespecteerde imago van Amsterdam verder te versterken.

Onderstaand een aantal interessante artikelen om te zien waar amsterdam&partners voor staat:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens