Lees onderstaand meer over het concept-omgevingsplan Binnenstad en Singels.

Sinds 12 maart jongstleden is het concept-omgevingsplan Binnenstad en Singels digitaal in te zien via deze link. Daarover heb je eerder bericht gehad.

Op die datum leek het vanwege de coronacrisis niet mogelijk om het bestemmingsplan ook in analoge (papieren) vorm ter inzage te leggen. Onlangs is echter gebleken dat daarvoor toch mogelijkheden zijn. Wij hebben dan ook besloten om de stukken ook in analoge vorm beschikbaar te stellen.

Deze stukken kunnen vanaf 8 april worden ingezien bij de receptie van het Stadskantoor, Eusebiusbuitensingel 53 te Arnhem. Deze terinzagelegging is gisteren ook bekendgemaakt, kijk hier voor meer informatie.

Aangezien de geplande informatieavond vooralsnog geen doorgang kan vinden is op de gemeentelijke webpagina een video te zien waarin Klaas van Haaften, bestuursadviseur bij de gemeente Arnhem, een toelichting geeft op het omgevingsplan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens