Ben jij klaar voor de zomer als het gaat om jouw zichtbaarheid en online vermelding? Wanneer we hopelijk weer gefaseerd open mogen.

Het bestuur van Toeristisch Platform Lage Veluwe beseft dat alles vanwege het COVID 19 (coronavirus) stil ligt. Maar wij willen goed voorbereid zijn op het moment dat de beperkende maatregelen versoepeld of zelfs opgeheven worden. Eén aspect daarvan is de volledigheid van de online informatievoorziening. Zodat we écht volledig zijn, en daarmee onze bezoekers en toeristen nog beter kunnen inspireren en informeren.

Ben jij klaar voor de zomer als het gaat om jouw zichtbaarheid en online vermelding?
In nauwe samenwerking met Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen hebben wij gewerkt aan het vermelden van alle ondernemers en locaties met toeristische waarde. De rode loper wordt nog verder uitgerold in onze prachtige regio en we nemen daarmee onze bezoekers aan de hand.

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen?
Concreet betekent dit, dat het vanaf heden mogelijk is dat jouw locatie kosteloos opgenomen wordt op de diverse toeristische website.

Je kunt eenvoudig zelf een vermelding op de site aanmaken door het invoeren van een korte tekst met foto’s en een link naar jouw eigen website. Ook kun je jouw vermelding tussentijds aanpassen of van nieuwe foto’s voorzien. Uiteraard kan Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen je ook helpen met het aanmaken van de vermelding. Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen streeft ernaar om jouw vermelding binnen drie werkdagen online te plaatsen (mits deze relevant is vanuit toeristisch-recreatief perspectief).

Wil je jouw bedrijf ook gratis promoten?
Meld je hier aan!

Jouw evenement promoten
Ook kun je jouw evenement promoten en gratis opgenomen worden in de online evenementen kalender. Meld jouw evenement via deze link aan!

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen streeft ernaar om jouw evenement binnen drie werkdagen online te plaatsen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens