De gemeente Dordrecht heeft een trainingsprogramma opgesteld voor horecaondernemers als onderdeel van het herstelplan na corona.

Deze trainingen zijn onderdeel van een uitgebreider pakket van hulpmaatregelen. In overleg met KHN Drechtsteden en een groot aantal ondernemers is onderstaand programma opgesteld. Het programma is verdeeld in trainingen voor medewerkers en/of voor bedrijfsleiders, chef-koks en ondernemers.

De terrastraining is erg geschikt voor starters in de horeca. De gastvrijheidstrainingen kunnen door iedereen gevolgd worden, want dat is even een flinke opfrisser. Wel een met een bijzonder karakter, want we lanceren tijdens deze workshop de Dordrecht Challenge. Er ziit ook een aantal wettelijk verplichte trainingen in het programma, omdat deze de laatste tijd ook niet gegeven zijn. Voordeel is dan ook dat de medewerkers deze dan in Dordrecht kunnen volgen.

De workshops/ trainingen (aanmelden kan via www.eventbrite.nl)

Medewerkers /leidinggevenden

  • Herhalingstraining voor BHV met een officieel certificaat (3 x)
  • Allergenen en hoe pas je de wet toe online (1x)
  • Gastvrijheidstraining met nog een vleugje corona inclusief gastvrijheidsboekje (3x)
  • Draai je terras met Terrasintelligentie! Inclusief boekjes van Wouter Verkerk (3x)
  • Keuken assistent in een dag (1x)

Ondernemers /leidinggevenden

  • Social media voor de horeca en online reputatie management (1x)
  • Verdien meer aan je menukaart (1x)
  • Hoe maak je je bedrijf ook digitaal boef-proof? (1x)
  • Efficiënt roosteren en het motiveren van je team (1x)
  • Hoe verkoop je meer? En leer dit aan je team. De training bestaat ook uit een "train de trainer" module (1x)

Inschrijven

We zijn net begonnen met het inplannen van de trainingen en we proberen rekening te houden met werkdagen en vakantie etc. Het plan wordt in de komende 3 maanden uitgevoerd. Er komt elke week informatie bij, er worden steeds meer data en locaties bekend gemaakt. De trainingen zijn altijd terug te vinden op de site van www.Eventbrite.nl en je kunt je daar aanmelden. Op deze site worden de trainingen en de doelstellingen van de training meer toegelicht. Als je zoekt onder de tag #gemeentedordrecht, kun je de workshops op deze site vinden.

We delen de informatie en de aanmeldlinken ook via Facebook, volg deze pagina ook voor het programma. Deze informatie is ook te vinden op de site van de gemeente Dordrecht onder het kopje: Horeca en de 1,5 meter economie.

Om je verder op de hoogte te houden krijg je hiervoor elke week een mail tot halverwege september. Uitschrijven van deze mailing mag maar je kunt deze informatie ook delen, zeker met je collega-horecaondernemer want we willen de trainingen natuurlijk helemaal vol hebben.

Deze trainingen zijn gratis voor alle deelnemers, maar niet vrijblijvend. “No shows’ krijgen een factuur toegestuurd van €50, het aanpassen van deelnemers kan natuurlijk altijd. Laat dat weten aan de organisatie, zodat we hier rekening mee houden. De gemeente hoopt dat ondernemers en medewerkers veel aan deze trainingen hebben en dat iedereen in de branche zo weer een flinke boost krijgt.

Vragen

Mocht je vragen hebben over de trainingen, de data, de locatie (we zoeken nog een aantal locaties dus heb je een zaal beschikbaar dan horen we dit graag) of heb je opmerkingen, aanvullingen op het programma dan kun je contact op nemen met Petra Venekamp op 06-30310640 of via de mail info@concreetadvies.info.

Hierbij de Planning Trainingsprogramma Dordrecht juni – sept 2021

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens