We nemen afscheid van Ton Duivenboorden en lees hieronder welkomst woord van Geert te Velde.

Afscheid Ton Duivenvoorden
Tijdens de regiovergadering van KHN Drenthe op dinsdag 19 september 2023 bij Van der Valk Emmen heeft het regiobestuur afscheid genomen van Ton Duivenvoorden (General manager Van der Valk Emmen).
Ton heeft zich de afgelopen 6 jaar met hart en ziel ingezet voor het collectieve belang voor de leden in Drenthe.
Onder zijn bevlogen voorzitterschap heeft hij voor eenheid en structuur gezorgd binnen het regiobestuur. Heeft hij zijn netwerk goed uitgebreid en ingezet ten behoeve van de leden in Drenthe. Ton is een man van zijn woord en heeft altijd het collectieve belang voor op gesteld, stond voor de democratische structuur van de vereniging en heeft dat altijd heel professioneel uitgedragen. Ton heeft verschillende uitdagingen overwonnen en successen geboekt waar we met trots op terugkijken. Wij zijn Ton enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor KHN Drenthe.

Welkom Geert te Velde
Met vertrouwen verwelkomen we Geert te Velde (Dinercafe Autentieq/Proeflokaal Autentieq Assen) als kersverse nieuwe regiovoorzitter van KHN Drenthe. Geert is een gedreven professional met frisse ideeën en we vertrouwen erop dat Geert met dezelfde toewijding en gedrevenheid blijft werken aan een sterk verenigd horeca Drenthe!
Benieuwd naar Geert? Hij stelt zich graag voor;

Beste Collega Horecaondernemers, KHN leden Drenthe

Vanaf 19 september mag ik de rol van voorzitter regio Drenthe KHN op mij nemen. Ik heb er enorm veel zin om samen met mijn medebestuuders en de leden van KHN Drenthe te werken aan een vitale branche in onze mooie provincie en de speerpunten aandacht te gaan geven.

Even kort over mijzelf. Mijn naam is Geert te Velde en samen met mijn vrouw Alie zijn wij in 2020 begonnen met een horeca bedrijf in Assen. Ruim 3,5 jaar verder hebben wij ons bedrijf Autentieq uit weten te bouwen naar 5 panden. Het waren verre van gemakkelijke jaren voor de branche en dat zal het de komende tijd ook echt niet veranderen.

In het najaar van 2022 ben ik bestuurlijk aan de slag gegaan bij KHN Assen en op deze manier ben ik meer te weten te komen over onze branchevereniging.

De pittige periode en veranderingen in de branche zijn voor mij drijfveren om het belang van de horeca bij diverse stakeholders onder de aandacht te brengen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder, is zeker een motto waarin ik geloof.

Daarnaast is onze branche enorme breed met veel verschillende soorten bedrijven. Van groot tot klein. Er zijn nog maar weinig branches waar nog zoveel eigen ondernemersschap in zit. De passie van deze ondernemers werkt bij mij erg aanstekelijk.

Wellicht treffen we elkaar binnenkort, maar ik ga er zeker alles aan doen om het algemeen belang van de horeca in Drenthe onder de aandacht te brengen.

Groeten Geert te Velde
Voorzitter KHN Regio Drenthe