Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft het kabinet dringend opgeroepen om zo snel mogelijk met een heropeningsplan te komen voor de gesloten sectoren en het steunpakket aanzienlijk te verbeteren en aan te vullen.

KHN Edam-Volendam heeft een brief gestuurd aan de gemeente Edam-Volendam met het verzoek onze oproep aan het kabinet te ondersteunen door het politieke netwerk te gebruiken en deze punten aan te kaarten via het Veiligheidsberaad en de Veiligheidsregio’s.

Daarnaast hebben we de gemeente gevraagd zelf ook goed te kijken hoe ze ondernemers kunnen helpen de crisis door te komen. Het is belangrijk met elkaar in gesprek te blijven en te kijken waar gemeenten ondernemers kunnen steunen zowel in financiële zin (terrasverruiming, uitstel van belastingen, terugbetaling leges, een ondernemersfonds, geen precariobelasting, etc.) als te kijken naar verantwoorde heropening.

In de bijlagen vind je de verzonden brief en het verzonden overzicht van noodzakelijke verbeteringen van de steunmaatregelen volgens Koninklijke Horeca Nederland.

Bijlagen:
- Brief aan College B&W
- Overzicht verbeteringen steunmaatregelen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens