Personeel is een schaarste, om van goed personeel nog niet te spreken. Maar hoe kun je nu als ondernemer en leidinggevende ervoor zorgen dat je team maximaal presteert, enthousiast blijft en graag bij jou als ondernemer blijft werken.

Om dit bereiken is het van belang om inzicht te krijgen wat er in hoofd van je personeel omgaat, zeker bij een groot deel van ons personeelsbestand: : "De Puber".

Waarom maken ze van die rare keuzes? Waarom komen ze niet op tijd en luisteren ze slecht? Om meer inzicht te krijgen in de denkwijze van deze, zo belangrijke, personeelsgroep organiseert KHN Ede voor haar leden een leerzame, humoristische workshop over deze groep uit jullie team.

De presentatie wordt gegeven door Dr. Aletta Smits op 12 oktober vanaf 19:30. Het is bedoeld voor ondernemers en leidinggevenden vanuit de horecabranche. Geef jou en je collega's snel op voor deze inspirerende presentatie, aantal plekken is beperkt.

Presentatie "Puberbrein"

Waar: Partycentrum de Molen, Molenweg 12 te Harskamp
Wanneer: 12-10-2020
Hoe laat: 19:30 uur

Opgeven kan via R.Dijkgat@khn.nl. Graag doorgeven hoeveel personen en vanuit welk bedrijf.

Dit mag je niet missen.

"Soms leek het alsof ik naar een cabaratiere zat te luisteren. Herkenbaar, humoristisch met daartussen serieuze stukken waarmee je de hele zaal stil kreeg. Knap"

Breinv5b

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens