Naar aanleiding van vragen van KHN tijdens het horecaoverleg met de gemeente over de mogelijkheden en loketten over verduurzaming en energie, informeren we jou namens de gemeente over de mogelijkheden.

Zekerheid in energie! Zekerheid waarmee je zorgeloos kunt ondernemen en waarbij jouw zorgen in energie uit handen worden genomen.

COMCAM

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en COMCAM slaan de handen ineen. Energie-uitdagingen nemen we uit handen. Voor 2023 t/m 2027. Of langer. Wat jij prettig vindt. Voor een goede energiedeal kun je medio januari 2023 ook inkopen bij ComCam via KHN. Kijk voor meer informatie op de website van COMCAM Energie-Aanbod KHN. 2023 t/m 2027.

Namens de gemeente (Maralda Schoenmaker) de volgende informatie:

In het horecaoverleg vorige week hebben we afgesproken dat ik informatie zou doorsturen over (subsidie) mogelijkheden voor verduurzaming. In Drenthe kun je -georganiseerd vanuit de overheid- op twee plekken terecht met vragen over verduurzaming.

Ik ben drents ondernemer

De plek voor diverse ondernemersvragen waaronder verduurzaming, bekijk hier de website. Peter Perey is contactpersoon voor de ondernemers in Emmen, je kunt hem bereiken via peter@ikbendrentsondernemer.nl.

Energiefonds Drenthe

Het Energiefonds Drenthe heeft als doel het versnellen van de energietransitie in Drenthe. Zij doet dit door het verstrekken van financieringen aan duurzame energieprojecten en het geven van ondersteuning bij de totstandkoming van deze projecten. Daarnaast kunnen ondernemers, verenigingen en stichtingen de stap naar verduurzaming zetten met een Energielening Drenthe.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens