The word is out: de eerste podcast van Cityguys en Koninklijke Horeca Nederland staat live! Want in deze coronatijd moeten we juist ook ruimte maken voor positiviteit. Tijd dus om via moderne tools onze Nederlandse horecaondernemers in de ‘spotlight’ te zetten, nieuws uit de branche te delen en relevante thema’s op een inspirerende manier verder uit te lichten. Met deze podcast hopen we horecaondernemers op inspirerende en enthousiaste wijze te informeren over de uitdagingen en mogelijkheden van het ondernemerschap en issues die nu spelen in onze branche, inclusief concrete tips van ondernemers, voor ondernemers. Dus zorg voor een lekkere koffie, koud biertje of goed glas wijn (je bent wel een uurtje zoet) en ‘press play’.

Er gebeurt ontzettend veel in de wereld van gastvrijheid en er zijn veel verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden; iets waar wij als Koninklijke Horeca Nederland dan ook graag positief op inzetten. Daarom zijn we ons netwerk van influencers en horecaondernemers ingedoken, om te kijken hoe we gezamenlijk toffe content kunnen maken over de inspirerende wereld van gastvrijheid. En zo kwamen we terecht bij Cityguys, drie jonge hippe mannen die via hun platform en podcast de nieuwste food- en horecatrends in Nederland delen.

Over Cityguys

Cityguys bestaat uit Roger Bloem, Steven Strijbosch en Jean-Paul Schaddé van Dooren. Samen zijn ze een creatief collectief met een gedeelde hamburgerverslaving, een grenzeloze ontdekkingsdrang en niet geheel onbelangrijk: een passie voor horeca en marketing.

CityGuys

De Podcast

In de Cityguys Podcast bespreken de mannen maandelijks de nieuwste food- en horecatrends in Nederland met een gast uit de scene. En heb je het over de horeca, dan heb je het ook over Koninklijke Horeca Nederland; dé branchevereniging voor de horeca. Tijd dus, om de handen ineen te slaan en te zorgen voor een lichtpuntje in de coronatijd; een toffe samenwerking tussen Cityguys en KHN met in de nieuwste aflevering als gast Chong Chu. De podcast is te beluisteren via Apple iTunes & Spotify, of via de link hieronder.

Eerste Aflevering: Cityguys vs. Chong Chu & Eveline Doornhegge

Chong Chu is oprichter van De Foodhallen in Amsterdam. Na de opening van deze succesvolle zaak begon hij samen met zijn compagnons nog twee locaties in Rotterdam en Den Haag. We praten met Chong over het opbouwen van een Foodhallen imperium en creatief zijn in tijden van corona. Ook belden de Cityguys met onze regiomanager Eveline Doornhegge over hoe je als ondernemer deze bizarre tijd doorstaat. Laat je inspireren, luister de podcast en laat ons vooral even weten wat je ervan vond! Voor nu cheers & enjoy!

Wil je de Cityguys ook op andere kanalen volgen, dan kan dat via onderstaande linkjes:

Website: Cityguys.nl
Instagram: @CityguysNL
Facebook: Facebook.com/CityguysNL
Twitter: @CityguysNL
YouTube: Youtube.com/Cityguys

Heb je tips of wil je de mannen mailen? Dat vinden we leuk. Je kunt Steven, JP en Roger bereiken via podcast@cityguys.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens