Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Gea en Ronald van Café en Zaal Mulder in Hardenberg met het 40-jarig lidmaatschap van KHN. Het café werd ruim 85 jaar geleden opgericht door Ronalds oma, die vroeg weduwe werd. KHN is er trots op dat het familiebedrijf al veertig jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Zeker in deze tijd, waarin vooral zaalbedrijven het heel moeilijk hebben. Joëlle Roesink, regiomanager KHN Overijssel, feliciteerde het stel met dit bijzondere jubileum.

Bakkerij
Toen de oma van Ronald ruim 85 jaar geleden met het café begon, was het naast een café ook een bakkerij. Het werd al snel dé ontmoetingsplek waar de dorpse zaken werden besproken onder het genot van een drankje. Inmiddels heeft het bedrijf verschillende multifunctionele zalen en een heuse kegelbaan.

Familie
Gea en Ronald runnen Café en Zaal Mulder samen met Ronalds broer Arend en zijn vrouw Jopie. Dat dit bedrijf een echt familiebedrijf is, blijkt uit het feit dat niet alleen Arend en Ronald broers zijn maar dat ook hun vrouwen, Jopie en Gea, zussen zijn. De zus van Jopie en Gea, Sientje, neemt de administratie voor haar rekening en ook Trudy Kloosterman, die dan wel geen daadwerkelijke familielid is, voelt inmiddels ook als familie. Gea; ‘we zijn onze ouders en medewerkers heel dankbaar voor een tomeloze inzet voor dit bedrijf’.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens