Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Jan Hein en Lianne Mensink van Café Slijterij Stroomberg in Zwolle met het 40-jarig lidmaatschap van KHN. KHN is er trots op dat het familiebedrijf al veertig jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Zeker in deze tijd, waarin veel horecabedrijven het heel moeilijk hebben. Theo Runhaar, voorzitter van KHN Zwolle, feliciteerde Lianne Mensink en haar schoonvader, Cor Mensink, die op 79-jarige leeftijd nog altijd meehelpt in de zaak, met dit bijzondere jubileum.

Wanneer je op internet zoekt welke kroeg je in Zwolle bezocht moet hebben, komt Café Slijterij Stroomberg al snel naar voren. Er is geen Zwollenaar die Café Slijterij Stroomberg niet kent. Zwollenaren van nu én vroeger komen naar café Slijterij Stroomberg aan de Brink om op het terras vrienden en bekenden te ontmoeten. De plek was vroeger heel bijzonder: in Dieze, langs de Thomas a Kempisstraat en de Brink, was de wekelijkse paardenmarkt.

Persoonlijke aandacht

Het van oorsprong schipperscafé werd in 1957 overgenomen door de over grootoom van Jan Hein. Jan Hein is inmiddels de derde generatie, wanneer hij samen met zijn vrouw Lianne het bedrijf in 2013 overneemt van zijn vader, die het daarvoor veertig jaar runde met zijn vrouw.
Naast dat het café een slijterij uit 1937 bevat en dat het als enige café in Zwolle nog een biljart heeft, is de persoonlijke aandacht opvallend. Ook de kennis die de eigenaren van elk drankje hebben, is kenmerkend voor dit bijzondere café. Jan Hein en Lianne hebben naast het café ook nog vijf slijterijen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens