Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Jan en Hendrike Troost van Cafe Troost in Noordscheschut met het ruim 40-jarig lidmaatschap van KHN. Jan en Hendrike, broer en zus, zijn de 4e generatie van Cafe Troost.

KHN is er trots op dat het familiebedrijf al veertig jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Zeker in deze tijd, waarin veel horecabedrijven het moeilijk hebben. Inge Venema-Vogelzang, regiomanager KHN Drenthe, feliciteerde het stel met dit bijzondere jubileum.

Troost is onlosmakelijk aan Noordscheschut verbonden. Naast dat veel "Schutters" bij ons hun patatje komen halen en wat drinken in ons gezellige dorpscafé bieden wij ook zaalverhuur, horeca arrangementen en hebben we een slijterij, aldus Jan. Zus Hendrike bestiert met name de cafetaria en Jan het cafe, de slijterij doen ze samen.

Door de geweldige locatie gelegen bij de brug over de Hoogeveense vaart ligt Troost op een geschikte plaats voor het recreatieverkeer. Elk dag weer weten vele fietsers, wandelaars en de pleziervaart de zaak te vinden. Vanaf het terras kijkt je uit op de brug en aanlegplaatsen van de Hoogeveense vaart. Noordscheschut is dus zeker de moeite waard voor een bezoek!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens