Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Fred en Ankie Eenkhoorn van cafetaria De Eekhoorn in Genemuiden met het ruim 40-jarig lidmaatschap van KHN. De cafetaria werd 53 jaar geleden opgericht door de ouders van Fred, Bert en Driek Eenkhoorn. KHN is er trots op dat het familiebedrijf al veertig jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca.

Geen reclame nodig

De Eenhoorn zit al meer dan vijftig op dezelfde plek: aan de Prinses Irenestraat in Genemuiden. Fred: “De Eekhoorn is voor veel inwoners een bekend gezicht. We hebben veel vaste gasten die al jaren bij ons in de zaak komen. Reclame maken is daarom niet nodig.”

Zelfgemaakte snacks

Fred maakt de meeste snacks zelf. “Van kroket tot bamibal, van nasischijf tot satésaus; we maken het allemaal zelf. Ook het vlees voor de krokettenragout snijden we zelf. Ik weet precies wat erin zit”, aldus Fred.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens