KHN is er trots op dat het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol Hotel in Hoofddorp al 25 jaar lang lid is van onze branchevereniging. Het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol Hotel bestaat al sinds 1993. Ivo Berkhoff, KHN-regiomanager, feliciteerde General Manager Pascal Aartman.

Het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol Hotel biedt al 25 jaar excellente service. Dankzij de relatie met de groeiende groep lokale bedrijven, worden er het hele jaar fantastische evenementen georganiseerd.

Elke dag het onderste uit de kan

GM Pascal Aartman: “We willen elke dag het onderste uit de kan halen op het gebied van kwaliteit en service. Onze medewerkers worden het hele jaar door getraind. Nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreid introductieprogramma en er is een uitwisselingsprogramma met het Holiday Inn Amsterdam.” Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt weet het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol Hotel medewerkers voor langere tijd aan zich te binden. Zo bieden zij een uitgebreid benefitspakket voor medewerkers en wordt er rekening gehouden met de wensen en behoeften van de medewerkers.

Op de foto: General Manager Pascal Aartman (links) en KHN-regiomanager Ivo Berkhoff