Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert de Gerardushoeve in Epen met haar 40-jarig lidmaatschap van de grootste branchevereniging van de horeca. De huidige eigenaren Eugène en Judith Vaessen werden verrast en gefeliciteerd met dit prachtige jubileum door voorzitter KHN Maastricht & Heuvelland, Khanny Jongen.

Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich onder andere door haar unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath. Geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen in Zuid-Limburg. Het weidse uitzicht over het Gulpdal is uniek.

‘Onze medewerkers maken ons bedrijf’
Sinds 1974 is de Gerardushoeve al in handen van de familie Vaessen. In 1994 nam Eugène samen met Judith de zaak over van zijn ouders. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Zuid-Limburg en heel Nederland. Eugène Vaessen: “Onze medewerkers maken ons bedrijf. Veel van onze medewerkers werken er al meer 20 jaar. Daar zijn we zo ontzettend blij mee, zij zorgen voor de constante factor en de ultieme servicebeleving. Daarnaast blijven we investeren en vernieuwen op alle fronten in het bedrijf.” Dit geldt niet alleen voor de buitenkant en binnenkant maar ook het gebruik van mooie streekproducten de topkwaliteit en hoog serviceniveau maken het plaatje compleet.

Cittaslow
Eugène Vaessen is tevens ambassadeur van Cittaslow in de gemeente Gulpen-Wittem. Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid , milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren. “De Gerardushoeve richt zich op een duurzame benadering van streekgastronomie. We geloven in het motto ‘van boer naar bord’: korte lijnen tussen (eigen) productie en consumptie van regionale streekproducten van (ambachtelijke) toeleveranciers uit de directe Euregionale omgeving”, aldus Vaessen.

Zuid-Limburg mag trots zijn deze parel!

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met ruim 230 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met zo’n 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo geeft KHN de horeca power.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens