Op 31 maart a.s. worden de gekozen Tweede Kamerleden geïnstalleerd. Om ze te feliciteren met hun beëdiging én om aandacht te vragen voor onze branche geeft KHN hen een mooie envelop met waardevolle inhoud. De horeca is één van de zwaarst getroffen sectoren van de coronacrisis. Veel horecabedrijven hebben ook de komende jaren nog hulp van de overheid nodig om zich te kunnen herstellen en daar vragen wij nu aandacht voor.

Uitdagingen horeca op het menu

De horeca verdient volop aandacht van de politiek en van de Kamerleden! Daarom heeft KHN op een menukaart op een rij gezet hoe de horeca er voor staat na een jaar corona en wat nodig is voor herstel van de sector. Zo zien de Kamerleden in één oogopslag waar de uitdagingen liggen en waar KHN een beroep doet op hun steun. Ook nodigt KHN de Kamerleden uit om een werkbezoek af te leggen om kennis te maken met onze mooie branche. Zo kunnen zij zelf zien hoe het gaat met de horeca en welke uitdagingen horecaondernemers hebben. Met deze input kunnen de nieuwe Tweede Kamerleden goed beginnen aan hun Kamerlidmaatschap.

Download

Bekijk hier de menukaart en de uitnodiging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens