KHN Gelderland nodigt je uit voor een actualiteitencursus rondom de Wet Arbeidsmarkt in Balans op dinsdagmiddag 3 december 2019 bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat betekent dat voor werkgevers in de horeca? De verschillen tussen flex en vast moeten verkleinen. Wat wijzigt er precies en wanneer? En hoe kun je jezelf voorbereiden?

Op 1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in. Vanaf dat moment veranderen de regels op het gebied van oproepovereenkomsten en transitievergoedingen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je straks een hoge en voor welke je een lage WW-premie afdragen?

Horeca Maatwerk heeft een actualiteitencursus ontwikkeld waarin we in ongeveer 3 uur een heldere en duidelijke uitleg geven over de wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse (horeca)praktijk en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen. De horecaondernemers gaan naar huis met een duidelijk beeld van de wijzigingen en een stappenplan waarmee zij direct aan de slag kunnen.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wijzigingen in het arbeidsrecht gericht op horecabedrijven.

Wanneer?
3 december 2019
Waar? Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA in Westervoort
Hoe laat? 12.00 - 17.00 uur

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus ben je bekend met de komende wijzigingen op het gebied van:

  • de keten van contracten;
  • oproepcontracten
  • de lage en hoge WW-premie;
  • de transitievergoeding & compensatieregeling;
  • het ontslagrecht en de verplichtingen voor dossieropbouw

Programma dinsdag 3 december
12.00 uur Zalencentrum Wieleman verzorgt een lunch voor de deelnemers
13.00 uur tot 16.00 uur Actualiteitencursus Wet Arbeidsmarkt in Balans
16.00 uur tot 17.00 uur Ervaringen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje

Kosten & betaling
Deze cursus wordt aangeboden door KHN Gelderland. Aan jou als deelnemer vragen we een kleine eigen bijdrage van 25 euro p.p. voor deze leerzame middag inclusief eten & drinken. De training is geschikt voor maximaal 35 deelnemers. (vol=vol!) Let op bij het maximale aantal deelnemers zal er minder gelegenheid zijn voor interactie of het stellen van vragen, uiteraard zal de trainer hier zoveel mogelijk wel op in gaan.

Aanmelden
Aanmelden voor deze cursus kan hier >>>>

Graag zien we je op dinsdag 3 december!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens