Op dinsdag 10 september 2019 organiseert KHN haar jaarlijkse golfevent. Graag nodigen wij je uit om een balletje mee te slaan. Doe je mee?

Wat: KHN Golfevent
Wanneer: dinsdag 10 september 2019
Tijd: 10.00-16.30 (aansluitend een borrel en eventueel diner)
Waar: Efteling Golfpark (Veldstraat 6, 5176 NB De Moer)
Kosten: € 127,50 inclusief walking dinner (eet je niet mee dan betaal je € 80)

Programma (onder voorbehoud)

10.00 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in het clubhuis van Efteling Golfpark
11.00 uur Start wedstrijd / clinic
16.30 uur Borrel en prijsuitreiking met aansluitend optioneel een walking dinner


Wedstrijd

Na ontvangst en koffie heb je de gelegenheid om je om te kleden. Rond 11.00 start de wedstrijd en ligt er een lunchpakket voor je klaar bij de inschrijftafel. De wedstrijd bestaat uit een teamspel (2 beste stableford scores optellen) en een individueel stableford. Bij de individuele wedstrijd maken wij onderscheid tussen de handicap categorieën 0 t/m 18 en 18,1 t/m 36. Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor het correct invullen van de teamkaart.

Clinic

Ben je niet in het bezit van je GVB, dan is het mogelijk om mee te doen aan de clinic. Onder leiding van een professional leer je de eerste beginselen van het golfen. Voor een lunch wordt gezorgd.

Aanmelden

Ben je er bij op 10 september? Meld je dan aan voor het KHN Golfevent via het online aanmeldformulier zodat wij rekening kunnen houden met jouw komst.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan>

Vragen of meer info?

Deze dag wordt georganiseerd door Antonio van den Hengel en Peter Bouten. Vragen of meer info? Stuur een mailtje aan a.vandenhengel@khn.nl