Graag nodigen wij je uit voor de aankomende bestuursvergadering op donderdag 14 april a.s. om 12.00 uur bij Hipper. Tijdens deze vergadering staat nogmaals de afdelingsstatuten op de agenda die jullie kunnen inkijken en daarna worden vastgesteld.

Mochten er nog andere relevante vragen zijn dan kunnen jullie deze tijdens deze vergadering aangeven. Wel vragen wij je aan te melden voor deze vergadering via gorinchem@khn.nl.

Vergoeding voor kosten coronatoegangsbewijs gemeente Gorinchem

Net als vorig jaar is er opnieuw een ondersteuningsregeling opengesteld voor de controlekosten op het coronatoegangsbewijs (CTB). Het betreft de kosten, die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2022 t/m 26 maart 2022.

De aanvragen kunnen gedaan worden vanaf vandaag t/m 17 april 2022. Via deze link kun je de aanvraag invullen.

Bijlage: afdelingsstatuten Gorinchem*

* De statuten staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens