KHN Het Groene Hart heeft voor 2022 haar plannen op papier gezet in het beleidsplan met daarbij een begroting.

In het beleidsplan vind je onze lokale doelstellingen, zoals het overleg met de gemeente en de onderwerpen waarover het bestuur met de gemeente in gesprek wil gaan. Dit jaar vragen wij extra aandacht voor onze afdelingsstatuten. De (model)afdelingsstaturen dienen aan te sluiten op de inhoud van de landelijke statuten. Deze zijn onlangs geactualiseerd. Dat betekent dat ook onze afdelingsstatuten moeten worden aangepast.

Wij vragen je alle stukken door te nemen. Als wij binnen 1 week geen reactie hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat wij de plannen voor het jaar 2022 kunnen gaan uitvoeren en dat de afdelingsstatuten zijn goedgekeurd. Reageren kun je door een mail te sturen naar: groenehart@khn.nl.

Bijlagen:


Oproep bestuurders:

Eerder hebben wij een oproep geplaatst voor een bestuurder bij KHN het Groene Hart. Wil jij graag het verschil maken voor onze branche? En met elkaar zorgen voor het beste lokale ondernemersklimaat? Wordt dan bestuurder van afdeling KHN het Groene Hart. Ben jij een echte bestuurder of wil je juist je eerste stap zetten in het besturen en wil je meer weten over het KHN bestuur Groene Hart? Neem dan contact op met de voorzitter Danielle Verboom - Vergeer danielle@gasterijvergeer.nl of je regiomanager Marlies Cirkel m.cirkel@khn.nl

Wij hopen jou aankomend jaar bij onze ledenactiviteit te ontmoeten en laten we hopen dat het spoedig weer terug gaat naar het “oude”. We wensen iedereen heel veel sterkte de komende periode.

* Deze stukken staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens