Gisteren was er veel media-aandacht over de uitgelekte coronamaatregelen die zondag 12 september in het Catshuisberaad zijn besproken. KHN-voorzitter Robèr Willemsen was te gast bij Jinek op RTL en KHN-directeur Dirk Beljaarts zat aan tafel bij Op1. Waar heel Nederland feitelijk al afscheid genomen heeft van de 1,5 meter samenleving, verzwaart het kabinet de regels voor de horeca. En dat op een moment dat voor bijna heel Nederland alle regels komen te vervallen. Bekijk de fragmenten van Jinek en Op1.

13 september 2021 – Jinek RTL: Wat zijn de gevolgen van de corona-pas?

We nemen afscheid van de 1,5 meter-maatregel, maar krijgen daar de corona-pas voor terug. KHN-voorzitter Robèr Willemsen zat maandagavond 13 september aan tafel om te praten over de gevolgen voor de horeca.
Bekijk de uitzending van Jinek>

13 september 2021 – Op1: Xander van der Wulp, Dirk Beljaarts en Ruben Brouwer over de nieuwe coronamaatregelen

Voetbalstadions mogen weer vol, de horeca moet nog steeds om middernacht de deuren sluiten en een QR-code wordt op veel plekken verplicht. Bij Op1 bespraken onder meer KHN-directeur Dirk Beljaarts en directeur van festivalorganisator MOJO Ruben Brouwer de gevolgen van de nieuwe maatregelen.
Bekijk de uitzending van Op1>

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens