Zijn er collectieve zaken die veel horeca ondernemers raken dan is het bijzonder waardevol om als collectief hier over het gesprek aan te gaan met bijvoorbeeld een gemeente, ondersteunt door KHN. Hiernaast biedt een actief KHN bestuur Kromme Rijn de mogelijkheid om weer bepaalde zaken te organiseren voor de leden. Zoals trainingen of inspiratie tours.

Op 9 april zal bij Café Restaurant De Engel in Wijk bij Duurstede het nieuwe bestuur geïnstalleerd worden en wij willen jullie natuurlijk allemaal uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.
De bijeenkomst zal starten om 11:30 met aansluitend een lunch.

  1. Opening
  2. Financiën afdeling, decharge penningmeester 2023
  3. Aantreden Ans de Bruin, als voorzitter van IJssalon Verheggen, Joost Vernooij als penningmeester van Café restaurant De Engel, Vincent Herfkens van Café ‘t Hoff en Carolien Smit van Ome Ko
  4. Financiën afdeling en toekomstige inkomsten, begroting 2024
  5. Goedkeuring afdeling statuten
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

Aanmelden
Meld je aan via R.Dijkgat@khn.nl zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Maar we gaan ervan uit dat je erbij bent!!!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens