De Laarbeekse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is onderdeel van de branchevereniging horeca. Net als de landelijke organisatie maken Laarbeekse leden van deze organisatie zich sterk voor professionele en toekomstbestendige horeca. In Laarbeek zijn diverse projecten waaraan KHN Laarbeek haar medewerking verleent.

Sinterklaasactie
Afgelopen weekend kwam Sinterklaas naar Nederland. Terwijl Sint en de Pieten zich opmaken voor een drukke periode, zijn ook leden en bestuursleden van KHN Laarbeek op verschillende plekken in Laarbeek druk in de weer. Op het Piet van Thielplein steunt KHN Laarbeek de jeugdgemeenteraad. Jeugdraadsleden delen mandarijnen uit en er is warme chocolademelk en soep. Tevens is er een speciaal verkeersbord te zien dat op ludieke wijze aandacht geeft aan het sinterklaasfeest en aan de jeugdgemeenteraad. Het bord zal geplaatst worden bij het gemeentehuis, bij Laarbeekse winkelcentra en op scholen die deelnemen aan de kleurwedstrijd, georganiseerd door de jeugdgemeenteraad. Samen met KHN Laarbeek plaatste de jeugdgemeenteraad al waterkoelers op alle basisscholen in het kader van ‘Juni Watermaand’.

KHN Laarbeek zichtbaar in de samenleving
Tijden veranderen, ook voor ondernemers in de horeca. De wereld van mensen is groter geworden. Werd vroeger naar het café op de hoek gegaan en gebruik gemaakt van lokale faciliteiten, steeds vaker wordt buiten de eigen leefomgeving vertier gezocht. Laarbeek is een mooie, groene en actieve gemeente met veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Naast het uitbaten van eigen ondernemingen willen Laarbeekse ondernemers aansluiten bij Laarbeekse evenementen. Het motto is ‘Elkaar leren kennen en elkaar vooruit helpen’. KHN Laarbeek zet zich in voor alle inwoners. Afgelopen jaren werden al stappen gezet om tijdens 4 en 5 mei gericht activiteiten voor de Laarbeekse gemeenschap te organiseren. Plannen voor het 75-jarige bevrijdingsfeest liggen klaar. Tijdens de kermis in Beek en Donk werd de ‘Zilveren maandag’ georganiseerd, waarbij ouderen en gehandicapten speciale aandacht kregen. In samenwerking met ‘Juni watermaand’ en ‘Brabant Water’ zijn diverse watertappunten bij fietsroute langs horecagelegenheden geplaatst. Laarbeek is op de kaart gezet voor geocaching. Voor de passantenhaven in Aarle-Rixtel is een bord in ontwikkeling met daarop de Laarbeekse Horeca en MKB-bedrijven. Toeristen krijgen meteen zicht op de allermooiste of de meest bijzondere plekjes en gelegenheden in Laarbeek.

Prettig samenwerken
Over de gemeente Laarbeek zijn de ondernemers zeer te spreken. Er wordt meegedacht en prettig samengewerkt. De gemeente staat open voor concrete plannen die door KHN Laarbeek voorgelegd worden. Betrokkenheid, niet alleen met raad, maar de gemeente voegt ook de daad bij het woord. Voor de leefbaarheid in de gemeenschap is het belangrijk dat de lokale bevolking haar weg naar de plaatselijke horeca blijft vinden. Daarnaast gaat het wel en wee van Laarbeekse inwoners de ondernemers ook aan het hart. Met kerstmis willen de branchevereniging alle zieke kinderen graag verwennen. Heeft u een ziek kind? Neem contact op met KHN afdeling Laarbeek. Alle zieke kinderen krijgen een verrassing. Samen met haar leden wil KHN Laarbeek verbinding zoeken en activiteiten begeleiden. Wat is er nu mooier dan een levendige gemeenschap?

Informatie of aanmelden van een kind? Mail info@dedonck.nl of info@ijssalon-deverrassing.nl voor 20 december 2018

------------------------------------------------------------------------

Collega's heeft u de save the date al in uw agenda staan?
Diner & ALV KHN Laarbeen op dinsdag 22 januari aanvang 17:00 uur (uitnodiging volgt)

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens