Bestuurders van KHN Land Van Cuijk richten app-groepen in per sector voor heldere en directe communicatie.

Als bestuur van KHN afdeling Land van Cuijk zijn we op de achtergrond continu bezig met de belangenbehartiging van de horeca. We willen hier duidelijker en directer met jullie over communiceren.
We hebben ervoor gekozen om app-groepen te gaan gebruiken om zo direct mogelijk te kunnen communiceren en jullie zo goed mogelijk te kunnen informeren wanneer er zaken spelen die jullie specifieke sector betreft.
Deze appgroepen zijn met nadruk niet bedoeld om (reclame)uitingen vanuit landelijke KHN te delen, daarvoor blijft de weekupdate en nieuwsbrief. De informatie komt niet vanuit landelijke KHN, maar vanuit het lokale bestuur, welke ook volledig initiatiefnemer van deze wijze van communicatie is.
We vragen jullie om in ieder geval lid te worden van de groep KHN LvC algemeen.
Wil je op de hoogte blijven van relevante zaken die jouw specifieke sector raken, klik dan op de link bij de betreffende appgroep. Vanuit KHN is minimaal 1 lokaal bestuurslid beheerder en contactpersoon van de app.

KHN LvC algemeen
Deze appgroep wordt gebruikt om vanuit het bestuur belangrijke informatie met alle KHN-leden in het Land van Cuijk te delen. In deze app kunnen alleen bestuursleden informatie delen. Gezien het aantal te verwachten leden in deze app is het niet mogelijk om op berichten te reageren.
Klik hier om deel te nemen

KHN LvC Café, Nachthoreca & Evenementen
Deze appgroep wordt gebruikt om alle relevante informatie betreft cafés, nachthoreca en evenementen te delen. Leden hebben de mogelijkheid om onderling te communiceren.
Klik hier om deel te nemen

KHN LvC Hotels & Toerisme
Deze appgroep wordt gebruikt om alle relevante informatie betreft het hotelwezen te delen. Leden hebben de mogelijkheid om onderling te communiceren.
Klik hier om deel te nemen

KHN LvC Cafetaria & Catering
Deze appgroep wordt gebruikt om alle relevante informatie betreft cafetaria’s en catering te delen. Leden hebben de mogelijkheid om onderling te communiceren.
Klik hier om deel te nemen

KHN LvC Restaurants
Deze appgroep wordt gebruikt om alle relevante informatie betreft restaurants te delen. Leden hebben de mogelijkheid om onderling te communiceren.
Klik hier om deel te nemen

Vragen?
Mail gerust naar landvancuijk@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens