Op woensdag 23 maart bezochten Landelijk Bestuursleden Merijn Jansma, Saskia Geraeds, Jan Bas van Aalderen en Robèr Willemsen het bestuur van KHN Brabant en verschillende afdelingsvoorzitters. Doel: Na een heftige periode vooruit blikken en kijken waar we elkaar kunnen versterken.

De bestuursleden gingen aan de hand van zogenaamde gesprekstafels met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen. In Tilburg bij Auberge du Bonheur was het thema 'samen staan we sterk'. In Eindhoven bij de lounge van Dommel 18 werd er gesproken over het 'arbeidsmarkt-imago: struikelblok of uitdaging'. Ook sprak het gezelschap met Jack Mikkers, burgemeester Den Bosch, over de kracht van een goede samenwerking tussen gemeente en een actieve lokale KHN-afdeling.

Klaas van Leengoed, vicevoorzitter KHN Brabant: "Fijn dat het Landelijk Bestuur met onze mooie provincie kennis heeft gemaakt en dat we op een open en eerlijk manier hebben gesproken over onze vereniging en de uitdagingen nu en in de toekomst. Na zo’n dag blijkt weer het belang van een vereniging. Wat er ook gebeurt, we doen het samen!”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens