Op dit moment wordt in de gemeente Lingewaard het Preventieakkoord ‘Samen naar een gezond Lingewaard’ ontwikkeld. We betrekken jou graag als horecaondernemer bij het maken van dit akkoord.

Plannen die bijdragen aan een gezonde leefstijl van inwoners, die gaan over bijvoorbeeld een rookvrije leefomgeving, gematigd drugs- en alcoholgebruik en gezond gewicht.

Graag worden ook horecaondernemers betrokken bij het maken van de plannen die hieraan bijdragen, maar gezien de huidige onzekere omstandigheden is in overleg met het regiobestuur van KHN besloten om dit pas in het najaar met elkaar inhoudelijk op te pakken. Vanuit het preventieakkoord uitvoeringsbudget zullen gelden gereserveerd worden, mochten we na de zomer concrete wensen en behoeften omzetten in een actieplan. Bijvoorbeeld t.a.v. ondersteuning aan verantwoord alcoholbeleid of t.a.v. gezonde(re) kindermenu’s. Hier volgt na de zomer een concrete oproep voor.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens