Op verzoek van Koninklijke Horeca Nederland Maassluis is de gemeenteraad uitgenodigd om vanmorgen vroeg samen te komen om kennis te maken na het reces.

In de serre van Hotel Maassluis in de heerlijke ochtend zon kwam er van iedere Maassluise partij een delegatie opdagen, tot tevredenheid van de voorzitter Wiebe Kuipers: “Het is fijn om te zien dat iedereen aanwezig was en dat we kunnen zeggen dat we het in de basis met elkaar eens zijn: we moeten trots zijn op de Maassluise horeca en deze ruimte geven om te kunnen ondernemen”

Tijdens het ontbijt werd aandacht gevraagd voor het herstel van horecabedrijven in onze stad na een lange periode van beperkende maatregelen door covid. Tevens werd er gepleit voor permanente verruiming van terrassen en behoud van winterterrassen zoals in de covid periode werd gedaan. Ook werd onder de aandacht gebracht dat KHN Maassluis zich zorgen maakt over de oplopende kosten in de hele breedte zowel aan de inkoop, als gas en elektra maar ook terugbetaling van leningen die nodig waren om covid te kunnen overleven. Daarom roept KHN Maassluis op tot lastenverlichting vanuit de gemeente mbt bijvoorbeeld preciaro kosten.

Hierna ontstond een open gesprek tussen het KHN Maassluis bestuur en de gemeenteraadsleden waar zij nader tot elkaar zijn gekomen en inzichten over en weer hebben gedeeld.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens