Naar aanleiding van de gevraagde structurele subsidieverhoging door de Muziekgieterij aan de gemeente Maastricht is de discussie rondom een eerlijk speelveld met de reguliere horeca weer zeer actueel. Op 5 november vanaf 17.00 uur staat over deze subsidieverhoging aan de Muziekgieterij een raadsdebat gepland.

Bestuursleden van KHN Maastricht en Heuvelland, diverse horecaondernemers en enkele gemeenteraadsleden hebben hierover op 30 oktober met elkaar gesproken. Aansluitend aan deze informatie avond heeft het bestuur van KHN Maastricht en Heuvelland een brief aan de gemeenteraad en het college van Burgemeester en wethouders gestuurd over een oneerlijke speelveld.

Op 4 november heeft er een gesprek plaats gevonden tussen het bestuur van KHN Maastricht en Heuvelland en de Muziekgieterij om te bespreken of we in de toekomst afspraken kunnen maken over samenwerking en afstemming van de diverse horeca-activiteiten bij de Muziekgieterij. Beide partijen zijn hierover zeer positief en zal er binnenkort een vervolggesprek plaatsvinden.

Via deze link kun je het raadsdebat van 5 november live volgen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens