Leuk dat je naar de KHN Nieuwjaarsreceptie komt. We kijken uit naar je komst! Lees hier nog een keer alle informatie.

Op maandagavond 9 januari 2023 organiseren wij tijdens Horecava op de stand van KHN in hal 7 (standnr. 07.246) onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn! Tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie zal onze voorzitter Robèr Willemsen een korte terug- en vooruitblik doen. Aansluitend deelt Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland) op de KHN-stand zijn kijk op 2023. En daarna heffen wij graag samen het glas op het nieuwe jaar. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Let op! Er is plek voor maximaal 500 gasten. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Wat? De KHN Nieuwjaarsreceptie
Wanneer? Maandagavond 9 januari 2023
Tijd? 17.30 - 19.30 uur
Waar? Horecava (RAI Amsterdam), Hal 7, De KHN Beursstand (standnr. 07.246, makkelijkste te bereiken via entree K)

De KHN Nieuwjaarsreceptie vindt plaats tijdens Horecava. Je dient dus apart te registreren voor toegang tot de beurs. Alle KHN-leden hebben via e-mail (verzonden door Horecava) een uitnodiging met twee gratis KHN-registratiecodes voor toegang tot de beurs.

Vragen?

Heb je een vraag of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Mail dan naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens