KHN Noord Veluwe vindt het van groot belang om in goed contact te blijven met de gemeentes binnen de afdeling. Onlangs heeft er weer een overleg plaatsgevonden met de gemeente Oldebroek.

KHN Noord Veluwe voert al enige jaren op positieve wijze het gesprek met de gemeente Oldebroek en hebben onlangs de wens naar elkaar uitgesproken om dit overleg naar een hoger niveau te tillen. Er is afgesproken dat de afdeliong handhaving ook aan zal schuiven bij een volgend overleg en dat gemeente en KHN Noord Veluwe nog beter met elkaar zullen sparren wanneer er beleidsmatige veranderingen in het verschiet liggen.

Belangrijke punten vanuit het recente overleg zijn:

  • aanpassing evenementenbeleid: eindtijd voor evenementen in de nacht van zaterdag op zondag is gelijk getrokken met de horeca, eindtijd is geworden 0:00. Een mogelijk positief effect hiervan is dat gasten na afloop van een evenement alsnog de horeca gaan bezoeken.
  • hangjongeren veroorzaken overlast op het meidoornplein, dit is niet terug te herleiden naar de horeca, moch je er last van hebben als horecaondernemer of mogelijke oplossingen hebben neem dan contact op met de regiomanager van KHN.
  • jeugdketen/zuipketen: standpunt van de gemeente is nu helder geformuleerd en standpunt is dat de gemeente erop tegen is. gemeente gaat harder optreden en gaat in gesprek met deze locaties.

Heb je punten of onderwerpen die KHN met de gemeente moet bespreken dan horen wij dit graag. Je kunt contact opnemen met jouw regiomanager: Richard Dijkgat 06 12 32 66 15 of r.dijkgat@khn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens