Het is voor de horeca ranche van groot belang om in continu, goed overleg te zijn met andere stakeholders zoals de gemeente en toeristische platforms. In de huidige tijd is wederom duidelijk geworden hoe belangrijk het is om als branche zowel landelijk als lokaal in gesprek te zijn met overheden.

KHN Noord Veluwe heeft de afgelopen tijd zeer goed kenbaar gemaakt bij de gemeente hoe hard de klap van corona is aangekomen bij de horeca en dat deze onzekere tijd zeker nog niet voorbij is.

Zie jij als ondernemer ook het belang in van deze collectieve lobby dan ben je zeer welkom als KHN bestuurder in de regio Noord Veluwe. Uiteraard vraagt een bestuurdersrol enige tijd en inzet maar zeer tijdrovend is het zeker niet. Hiernaast zal een goed functionerend KHN bestuur meer opleveren dan dat het tijd kost.

Naast enkele overleggen met onder andere de gemeente biedt een bestuurdersrol je ook de mogelijkheid om leuke bijeenkomsten te organiseren voor alle KHN leden in de afdeling.

Heb je interesse en wil je meer weten dan hoor ik heel graag van je. Er kan telefonisch contact opgenomen worden via 06 12 32 66 15 of via de mail R.Dijkgat@khn.nl .

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens