Op 8, 9, 10 en 11 januari vindt de horecava weer plaats in de RAI Amsterdam. We zouden het erg leuk vinden je persoonlijk te ontmoeten en nodigen je dan ook graag uit op de KHN stand.

Je vindt onze stand in hal 7: standnummer 07.450. Het makkelijkste te bereiken via entree K. Je kunt hier ook gebruik maken van de gratis KHN Garderobe.

De regiomanagers van Amsterdam Eveline Doornhegge en Nathalie ter Heide zijn dagelijks aanwezig voor een persoonlijk gesprek of advies over allerlei horeca gerelateerde onderwerpen en onze ledenvoordelen.

Je hebt per mail een uitnodiging met twee gratis KHN-registratiecodes voor toegang tot de beurs ontvangen. Kijk voor meer informatie over de beurs op www.khn.nl/horecava-2024.

Maandagavond 8 januari (17.30 uur tot 19.30 uur) is onze jaarlijkse KHN-nieuwjaarsreceptie. Het bestuur en de regiomanagers van KHN Amsterdam zijn ook aanwezig en zouden het leuk vinden om daar met Amsterdamse collega’s het glas te heffen op het nieuwe jaar. Onze voorzitter Marijke Vuijk zal een korte terug- en vooruitblik doen. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Wil je ons via het aanmeldformulier laten weten of je erbij bent?

Heb je een vraag of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.

We hopen je te zien!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens