Koninklijke Horeca Nederland heeft met afschuw naar de beelden van feestende mensen bij één horecazaak op het Plein in Den Haag gekeken en neemt daar volledig afstand van. In deze tijd is dat niet het beeld en signaal wat je mag afgeven. Het is onacceptabel!

De situatie in Den Haag doet afbreuk aan de zorgvuldig opgebouwde status van veilige horeca die duizenden horecaondernemers en hun medewerkers hebben opgebouwd in de laatste maanden. Daarnaast doet het ook afbreuk aan de warme steun die gisterenavond in het Tweede Kamerdebat - slechts een paar meter verderop - werd uitgesproken voor de sector. Dit is een exces en is niet dé horeca. De horeca huilt. Het is een harde klap voor alle horecaondernemers en hun medewerkers die de afgelopen maanden alles op alles hebben gezet om een veilige en gastvrije horecaomgeving voor hun gasten te creëren.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens