In aanloop naar de provinciale statenverkiezingen heeft KHN regio Brabant een tweetal werkbezoeken afgelegd.

Internationaal talent
In aanloop naar de provinciale statenverkiezingen hebben VNO-NCW, Techniek NL, Metaaluni, ZLTO, Hiswa Recron en Koninklijke Horeca Nederland de kandidaten op 2 maart uitgenodigd voor een werkbezoek in Vught.

Het thema
(Inter)nationaal talent. We waren op bezoek bij IJzeren Man Vught. KHN werd vertegenwoordigd door Nicolaas (Klaas) van Leengoed directeur van Kasteel Maurick, Kasteel Dussen en Kasteel Bijstervelt en daarnaast ook vice voorzitter van KHN Regio Brabant. Door de ervaringen uit de praktijk te delen met de kandidaten, bleek al snel dat de genoemde branches onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit werd daarna nog extra bevestigd door de rondleiding die Rob van de Velde en Karin van Thiel ons hebben gegeven. Stuk geschiedenis over de zandwinning met de stoombaggermolen, de verbouwing waar veel technieken en materialen bij zijn komen kijken en uiteraard het grote terrein wat recreatief gebruikt wordt en met personeel bemand wordt. Kortom een alles omvattende locatie voor dit onderwerp.

Bekijk hier de video rapportage

Woningbouw, bedrijventerreinen, binnensteden en dorpskernen
In aanloop naar de provinciale statenverkiezingen hebben VNO-NCW, INretail, Bouwend Nederland en Koninklijke Horeca Nederland de kandidaten, op 9 februari, uitgenodigd voor een werkbezoek.

Het thema
Woningbouw, bedrijventerreinen, binnensteden en dorpskernen. We waren op bezoek bij Buurtschap te Veld in Eindhoven. KHN werd vertegenwoordigd door Simon De Wit (ondernemer en bestuurslid KHN Eindhoven). Door zijn jarenlange vrijwillige rol als bestuurder bij diverse stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor de binnenstad, heeft hij op een energieke wijze de situatie geschetst wat ondernemers al doen en nodig hebben om binnensteden en dorpskernen vitaal te krijgen en te behouden. Horeca & Retail en het aanbod in cultuur gaan hierin hand in hand. Brabant heeft hierin enorm veel te bieden.

Bekijk hier de video rapportage

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens