Jaarlijks organiseert KHN Noord-Holland een bestuurdersdag voor haar bestuurders om te bedanken voor alle inzet gedurende het afgelopen jaar. Ditmaal werd er gekozen om een bezoek te brengen aan het oudste deel van Amsterdam: De Wallen. Het was een erg leuke dag met goede gesprekken en veel gezelligheid. Er zijn weer nieuwe contacten gelegd en goede ervaringen uitgewisseld.

De bestuurders kwamen uit verschillende Noord-Hollandse afdelingen, van Medemblik tot Amstelveen en van Velsen tot Hoorn. KHN voorzitter Robèr Willemsen was ook aanwezig. De aftrap was met een ontvangst in de SkyLounge van Hilton Double Tree in Amsterdam. Arjen de Waard van KHN Amsterdam en Rob Baltus, regiovoorzitter van KHN Noord Holland spraken de aanwezigen kort toe. Mike Bosman, sinds september 2018 de Meest Markant winnaar van regio Noord-Holland ontving een oorkonde en hem werd veel succes gewenst tijdens de landelijke verkiezing op 30 september.

Daarna volgde een zeer vermakelijke inspiratietour, verzorgd door Rob Verhulst door het oudste stukje Amsterdam: De Wallen. Deze tour werd aangeboden door KHN Amsterdam. Pim Evers, voorzitter KHN Amsterdam en eigenaar van Cannibale Royale, ontving de groep in zijn gezellige restaurant waar een smakelijk diner werd opgediend. Daarna stond een bezoek aan Brouwerij De Prael op het programma. Zij bieden arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De dag werd afgesloten met een bezoek aan Jazzclub én karaoke bar Casablanca alwaar de keeltjes gesmeerd werden en de stembanden geoefend.

Bekijk hier de foto's van deze dag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens