In het begin van hopelijk weer een ondernemend en succesvol jaar nodigt het bestuur jou graag uit voor de informele algemene ledenvergadering van onze afdeling KHN De Ronde Venen.

Tijdens een gezellig ontbijt willen de volgende interessante onderwerpen bespreken:

Horeca in corona-tijd; een kleine terugblik

Twee jaar geleden zaten we nog bij elkaar en toen hadden we nooit kunnen voorzien wat ons te wachten stond. Het was een bewogen tijd, vol machteloosheid, frustraties, angst en wantrouwen. Met elkaar willen wij kort terugblikken op de afgelopen periode.

En nu? Appel op de gemeente voor bewustwording schuldenlast en verzoek aan landelijke politiek

Vanuit het bestuur van KHN-De Ronde Venen is aan de lokale wethouders en de burgemeester een brief verstuurd om aandacht te vragen voor de lokale horecaondernemers en de problemen waar zij mee te maken hebben. Denk aan uitgestelde belasting, inzetten van spaargelden, mogelijke ondermijning en meer. Vraag is dan ook aan de gemeente om via het burgermeestersoverleg druk uit te oefenen op Minister Adriaansens om over de brug te komen met financiële ondersteuning, kwijtschelding of compensatie of langdurige renteloze afbetaling. Hiermee hopen we uiteindelijk weer gastvrij te kunnen ondernemen zonder vijf jaar aan het infuus van de overheid te hangen.

Toch weer volle kracht vooruit?

Het zit in de genen van de horecaondernemer: positief vooruit te denken en doen. Op een interactieve wijze proberen we jouw wensen, ideeën en suggesties kort en bondig boven water te halen om te kijken of de zaken waar het bestuur zich verder mee bezig houdt ook hetgeen is waar jij tegenaan loopt. Dit kan gaan over sluitingstijden (terras), alcohol en jongeren, vergunningen en ontheffingen voor evenementen. We halen onze netten graag op gevuld met jouw input! Waar lopen we tegenaan en wat kunnen we ermee?

Wanneer: dinsdag 15 maart 2022
Tijd: van 09.30 tot 11.30 uur
Waar: Café-restaurant Bon op de Winkeldijk 24 in Vinkeveen

Ontvangst is om 09.30 waarna we de informele algemene ledenvergadering (ALV) willen houden tijdens een heerlijk ontbijt. Koffie, thee, cappuccino en petit ondernemersontbijt word je aangeboden. Wij zullen kort het beleid van de afdeling 2022* toelichten en het huishoudellijk reglement* en de nieuwe afdelingsstatuten* aanstippen. Deze tref je hier alvast aan.
Ben je eventueel geïnteresseerd in een functie binnen het bestuur om jouw stem te laten horen? Wij horen het graag! Je kunt hiervoor contact opnemen met onze regiomanager Simone van Laar.

Wil je zo vriendelijk zijn jou voor maandag 28 februari aan te melden bij Vincent Bon via vincent@bonvinkeveen.nl of 0294281394 of per app op 0624573987. Of bij Simone van Laar.

Jouw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Graag tot ziens op dinsdag 15 maart!

* Deze vergaderstukken staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens