Met de gratis tablet wil de gemeente jou als horecaondernemer helpen om jouw gasten coronaproof te ontvangen.

De gratis tablet kan ingezet worden voor het tonen van veiligheidsinstructies, het afnemen van triage, gasten laten incheken en het verzamelen van klantgegevens.

Coronasteunfonds gemeente Schagen

Het idee voor het gratis verspreiden van de tablets is een initiatief van KHN Schagen. De tablets worden betaald met financiële steun vanuit het coronasteunfonds die de gemeenten heeft opgericht voor horecaondernemers. Voorzitter KHN Schagen, Roy van der Weel: “De afgelopen 2 jaar hebben horecaondernemers veel geld geïnvesteerd om hun gasten coronaproof te kunnen ontvangen. Dit loopt al gauw op tot duizenden euro’s. Dankzij de financiële steun vanuit dit steunfonds kunnen we deze ondernemers enigszins tegemoetkomen.”

Coronaproof: nu én in de toekomst

Met de digitale tablets speelt KHN in op de actuele situatie én op de toekomst. “Met de tablets kunnen horecagelegenheden op eenvoudigere wijze de voorzorgsmaatregelen naleven. Een mooie oplossing die verantwoord ondernemen mogelijk maakt en tijd bespaart,” vertelt Roy van der Weel.

Uitsluitend voor KHN-leden

Alleen ondernemers die aangesloten zijn bij KHN Schagen komen in aanmerking voor een gratis tablet.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens