Nu de horeca weer open is, wordt het alsnog de hoogste tijd om elkaar weer echt te ontmoeten en geïnspireerd te raken! Het bestuur van KHN Steenwijkerland nodigt jou graag uit voor een theaterdiner met optreden van de inspirerende spreker, Milo Berlijn.

Op 11 november 2021 heb je een uitnodiging ontvangen voor een algemene ledenvergadering (ALV) op 29 november 2021. Door de landelijke maatregelingen kon de fysieke ALV destijds (nog) niet doorgaan en hebben we deze vervangen door een digitale ALV op dezelfde dag, maar zonder Milo Berlijn.

Nu de horeca weer open is, wordt het alsnog de hoogste tijd om elkaar weer echt te ontmoeten en geïnspireerd te raken! Na een (te) lange tijd elkaar niet gezien te hebben nodigen wij jou, ook namens KopTop, graag uit voor een theaterdiner met optreden van de inspirerende spreker, Milo Berlijn.

Wanneer? Dinsdag 29 maart 2022
Tijd? 17.30 uur
Waar? Smit Giethoorn, Zuiderpad 58, 8355 CC Giethoorn

Milo Berlijn

Mens erger je niet! Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, ‘gangmaker in aardigheid’, ons voorhoudt. Dankzij zijn gedachten over omgaan met medewerkers en gasten/klanten, heeft Milo Berlijn een naam weten op te bouwen die je overal tegenkomt. Hij geeft presentaties aan bedrijven in de dienstverlenende sectoren als horeca, retail, leisure, onderwijs, zakelijke dienstverlening en vele anderen. Bij zijn presentaties staan plezier en de IK-factor centraal.

Aanmelden

We zien je aanmelding graag tegemoet! Wij ontvangen jouw aan- (of eventuele af)melding graag vóór vrijdag 18 maart aanstaande via steenwijkerland@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens