In april dit jaar is het bestuur van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Steenwijkerland (KHN Steenwijkerland) door de gemeente Steenwijkerland geïnformeerd over het feit dat het college van B&W per 2025 de toeristenbelasting fors wil verhogen.

In april dit jaar is het bestuur van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Steenwijkerland (KHN Steenwijkerland) door de gemeente Steenwijkerland geïnformeerd over het feit dat het college van B&W per 2025 de toeristenbelasting fors wil verhogen. Hierbij is aangegeven dat gedacht wordt over een hoog tarief van circa €2,00 voor ‘overig verblijf’ en een laag tarief van circa €1,50 voor kampeermiddelen. Wij achten deze verhoging én de tariefdifferentiatie onacceptabel en leggen in de bijgaande brief die op donderdag 19 juni jl. naar de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders is gestuurd, uit waarom.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens