Rebellerende horeca zegt uit protest massaal de terrassen open te gooien. Doe jij mee met ons alternatief?

Zoals jullie wellicht voorbij hebben zien komen gaat de volgende berichtgeving rond 'Rebellerende horeca zegt uit protest massaal de terrassen open te gooien'.

We ontvangen veel appjes en mailtjes waaruit blijkt dat er geen unaniem voor of tegen onder onze achterban is. Vandaar dat we als bestuur dit initiatief niet ondersteunen om de terrassen te openen én gasten te ontvangen!

Wel zou het mooi zijn om een duidelijk signaal af te geven door de terrassen op een ludieke manier te openen. Tafels, stoelen, ingedekt zoals ‘normaal’, maar wel het verzoek om het af te zetten met rood/wit lint. We blijven aandacht vragen om perspectief. De regels zijn ook in onze optiek niet meer uit te leggen en de ontwikkelingen nu met het mooie weer ‘wringen’ des te meer.

Aanmelden

Wanneer je een bijdrage wilt leveren aan dit ludieke statement op dinsdag 2 maart aanstaande van 11.59 uur (1 voor 12) tot 18.00 uur, dan het verzoek om je uiterlijk morgen aan te melden via tilburg@khn.nl. We zorgen dat je wordt voorzien van rood/wit lint en aanvullende signing om de actie te ondersteunen.

#Horecatilburgmistjullieook

Ledenapp KHN Tilburg

Belangrijk! wanneer je nog niet in de KHN ledenapp zit, stuur dan ook je naam en telefoonnummer naar bovenstaand mailadres of voeg jezelf toe via deze link. Laat het ons weten als je hierin mee wil doen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens