Sinds 15 maart is het stil in de horeca. Een enorme tegenslag voor alle horecaondernemers, de 400.000 horeca medewerkers in Nederland én onze graag geziene gasten! De aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet op 6 mei jl. biedt voor het eerst concreet perspectief voor de horeca. Hèt moment om met elkaar de onvergetelijke momenten te vieren zoals je die alleen in de horeca kunt beleven. En de hoop uit te spreken dat we die binnenkort weer samen kunnen delen.

We brengen niet alleen een ode aan de kok, de ober, de barman en de serveerster. Maar juist ook aan alle gasten die de horeca een warm hart toedragen en die we graag weer terugzien zodra we weer open zijn. Dat doen we door middel van een tv-commercial bij STER, een radio spot en op social media. We beleven hierin samen een aantal van die unieke horeca momenten terug en vertellen onze gasten dat we hen missen en graag snel weer in al onze horecagelegenheden terugzien. Jij kunt deze video ook delen op jouw (social media) kanalen!

Beluister ook de radio-spot:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens