Het huidige bestuur heeft onlangs tijdens een bestuursvergadering unaniem gestemd op Mark van den Bogaard als voorzitter van KHN Helmond.

De eigenaar van stadsbrouwerij De Deftige Aap is hiermee de opvolger van Hein Gruijters die zijn maximale zittingsduur als bestuurslid heeft bereikt. Hein zal de komende tijd op de achtergrond betrokken blijven zodat Mark de tijd heeft om ingewerkt te worden.

We hopen wanneer de corona maatregelen het toelaten nog een officieel afscheidsmoment te kunnen organiseren, waarbij we Hein Gruijters bedanken voor al zijn inzet en betrokkenheid bij de vereniging de afgelopen 11 jaar.

Horecaondernemer met ambitie

Mark van den Bogaard is eigenaar van stadbrouwerij De Deftige Aap, gelegen aan de Markt in Helmond. Mark is een enthousiaste horecaondernemer en zeer ambitieus en betrokken bestuurder met een grote passie voor de branche. Sinds 2020 is hij bestuurslid voor KHN afdeling Helmond. Hiermee vertegenwoordigt hij ruim 70 leden in de gemeente.

Door zijn ervaring als ondernemer en bestuurder onderkent hij dat de branche op dit moment voor grote uitdagingen staat. Met een sterke visie, een positief kritische houding en verbindende kwaliteiten verwacht het bestuur dat Mark een goede aanvulling zal vormen. 'Met Mark hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden; het is een echte verbinder die gemakkelijk aansluiting vindt bij onze leden in al hun verscheidenheid. En het is bovendien een hele fijne man om mee samen te werken!’ Met zijn enthousiasme en passie voor de branche wil hij – zeker gezien de uitdagende periode waarin we nu zitten - een belangrijke bijdrage leveren aan een toekomstbestendige horecabranche.

Het Helmondse bestuur wordt mede gevormd door:

  • Geert Blenckers, secretaris, o.a. Bobby’s Bar
  • Ruud van den Heuvel, penningmeester, Nero Water
  • Eric Konings, De Koning
  • Hugo Molleman, o.a. Il Borgo
  • Gijs Verstappen, D’n Dimpel
  • Camiel Verschuren, de Kei

Speerpunten 2021

De komende periode gaat het bestuur zich inzetten voor een meerjaren-herstelplan voor de horeca en een nieuw horecabeleid dat ruimte biedt voor ondernemerschap en perspectief voor de toekomst. In samenwerking met alle belanghebbende partijen willen we de horeca in Helmond zo goed als mogelijk sterk uit de crisis laten komen.

KHN Helmond is te bereiken via helmond@khn.nl.

De overdracht van de hamer (links Mark van den Bogaard, rechts Hein Gruijters).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens