Horecaondernemers die lid zijn van KHN kunnen al tien jaar lang profiteren van de kennis en service van KHN Verzekeringen. Dé specialist in horecaverzekeringen viert dit jaar namelijk haar tweede lustrum.

KHN Verzekeringen is tien jaar geleden in samenwerking met KHN opgezet, met als doel onze leden de beste verzekeringsproducten uit de markt te bieden tegen een zeer scherpe premie. Momenteel maken ruim 1800 KHN-leden gebruik van een passende verzekering, die aansluit op hun wensen, behoeften en ondernemersrisico's.

Naast zakelijke verzekeringen, zoals het KHN Zekerheidspakket, biedt KHN Verzekeringen ook privéverzekeringen aan. En als horeca verzekeringsmakelaar heeft KHN Verzekeringen in de afgelopen tien jaar veel kennis en ervaring opgedaan: niet alleen in het adviseren van horecaondernemers en inkopen van specifieke dekkingen voor de branche, maar ook in het behandelen van schades.

Heb je interesse? Bij KHN Verzekeringen stel je je eigen verzekeringspakket samen op basis van de behoeften van jouw onderneming. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bekijken de adviseurs graag samen met jou welke verzekeringen het beste bij jouw wensen aansluiten. Klik hier om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten!

KHN Verzekeringen 10 jaar

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens